Étlap

A vendéglátás legfontosabb alapelvei ma is ugyanazok, mint régen: minőségi terméket kell megfelelő áron előállítani, stílusosan és kedéllyel felszolgálni, reális áron.

Üdvözli Önöket corporate cheféünk: Bíró Lajos executive chefünk: Varju Viktor és konyhafőnökeink: Domján Richárd és Danó Zoltán

Tapas
Kosár kenyér
300 HUF
Marinált paradicsom, szárított paradicsommal
1 400 HUF
Vaj fekete sóval
300 HUF
Kemencében sült cékla balzsamecettel
1 400 HUF
Mangalica zsír pörccel "tubusban"
470 HUF
Hideg vegyes ízelítő Lali chef kamrájából (házi kolbász,szalámi,pancetta,töltött szűz...)
1 700 HUF
“Éva néni” marinált zellere
1 400 HUF
Körözött
1 200 HUF
Lilahagyma - zöldpaprika (édes-erős)
300 HUF
Tepertő lilahagymával (csak Budán)
1 200 HUF
Előételek
Lazactatár wasabis uborkával
2 700 HUF
Hideg libamáj zsírjával
3 700 HUF
Kolbászos lecsó piros lábasban
1 700 HUF
Libamáj sushi
3 700 HUF
Juhtúrós derelye
3 100 HUF
Katalán burgonya rákkal vagy tintahallal
2 400 HUF
Borjútatár „Vitello Tonnato“
3 100 HUF
Levesek
Libaleves grízgaluskával
1 100 HUF
Torma krémleves céklagombóccal
1 100 HUF
“Suszter” bableves
1 100 HUF
Főételek
Nyeleskaraj rántva, sütőtökös burgonyával és sült paprika salátával
3 700 HUF
Borjúnyak „Óvári” módra
4 400 HUF
Supreme csirkemell sütőtökös raviolival
3 700 HUF
Konfitált kacsacomb és szárnytő almás lencsével
3 700 HUF
Gödöllöi fogas „újratöltve“
4 700 HUF
Csirke paprikás túró galuskával
3 700 HUF
Coloradó-i Prime Ribeye steak
7 400 HUF
Desszertek
Kapros túrós lepény másképpen
1 100 HUF
Lúdláb torta újragondolva
1 100 HUF
Bizarr fagylalt ízelítő
1 100 HUF
Mocskos nudli szilva reszttel
1 100 HUF
Házi fagylaltok
350 HUF
Sajt ízelítő magyar kézműves sajtokból, mustáros paradicsomlekvárral
2 700 HUF
Saláták
Friss bébi saláták dresszinggel és parmezánnal
1 400 HUF
Zelleres káposzta saláta
1 100 HUF
Házi vegyes savanyúság
900 HUF
Mezögyáni uborka saláta
1 100 HUF