Étlap

A vendéglátás legfontosabb alapelvei ma is ugyanazok, mint régen: minőségi terméket kell megfelelő áron előállítani, stílusosan és kedéllyel felszolgálni, reális áron.

Üdvözli Önöket corporate cheféünk: Bíró Lajos executive chefünk: Varju Viktor és konyhafőnökeink: Domján Richárd és Danó Zoltán

Tapas
Kosár kenyér
300 HUF
Vaj sóval vagy só nélkül
300 HUF
Friss sajt
1 400 HUF
Olívabogyó csipegető
1 400 HUF
Marinált paradicsom szárított paradicsommal
1 700 HUF
Éva néni marinált zellere
1 700 HUF
Konfitált mustáros szardínia
2 100 HUF
Lilahagyma - zöldpaprika (édes-erős)
300 HUF
Saját készítésű hideg vegyes ízelítő a séf kamrájából / dkg.
170 HUF
Előételek
Lazactatár wasabis uborkával
2 700 HUF
Libamáj sushi
3 700 HUF
Borjútatár „Vitello Tonnato“
3 100 HUF
Hideg libamáj zsírjával
3 700 HUF
Rántott pacal svédgombával
2 700 HUF
Kolbászos lecsó piros lábasban
1 700 HUF
Harcsa hortobágyi módra
2 700 HUF
Fokhagymás tigrisrák chilis olajjal
5 700 HUF
Levesek
Tárkonyos szarvasragu-leves
1 400 HUF
Tyúkhúsleves csigatésztával
1 100 HUF
Gombagulyás „szarvasgombával”
1 100 HUF
Főételek
Nyeleskaraj rántva, vajas-petrezselymes burgonyával
3 700 HUF
Ökörpofa Retro
3 700 HUF
Borjúpaprikás tojásos galuskával
4 100 HUF
Hálóban sült nyúltekercs óvári módra
3 700 HUF
Extrém borjúszegy
4 400 HUF
Supréme csirkemell ananász „raviolival”
3 700 HUF
Sült kacsacombok mézes fügével
4 100 HUF
Fogasfilé „rakott burgonyával”
4 700 HUF
Kolorádói prime ribeye steak bükkfán füstölve (30dkg)
7 700 HUF
Desszertek
Banános csokoládétortácska vajkaramellával
1 100 HUF
Bizarr fagylalt ízelítő
1 100 HUF
Masánszky rizs
1 100 HUF
Mákos gesztenyemousse Amaréna meggyel
1 100 HUF
Házi fagylaltok
350 HUF
Sajt ízelítő magyar kézműves sajtokból, mustáros paradicsomlekvárral
2 700 HUF
Saláták
Friss bébi saláták dresszinggel és parmezánnal
1 400 HUF
Bébisaláta Pödör dresszinggel
1 400 HUF
Mezögyáni uborkasaláta
1 100 HUF
Almás káposztasaláta zellerrel
1 100 HUF
Házi vegyes savanyúság
800 HUF