Étlap

A vendéglátás legfontosabb alapelvei ma is ugyanazok, mint régen: minőségi terméket kell megfelelő áron előállítani, stílusosan és kedéllyel felszolgálni, reális áron.

Üdvözli Önöket corporate cheféünk: Bíró Lajos executive chefünk: Varju Viktor és konyhafőnökeink: Domján Richárd és Danó Zoltán

Tapas
Kosár kenyér
300 HUF
Vaj sóval vagy só nélkül
300 HUF
Vászolyi friss sajt
1 400 HUF
Olívabogyó csipegető
1 400 HUF
Marinált paradicsom szárított paradicsommal
1 700 HUF
Kemencében sült cékla balzsamecettel
1 700 HUF
Lilahagyma - zöldpaprika (édes-erős)
400 HUF
Saját készítésű hideg vegyes ízelítő a séf kamrájából / dkg.
170 HUF
Előételek
Fehér balzsamecettel marinált lilafüge füstölt tokhallal
2 400 HUF
Libamáj sushi 3db
3 700 HUF
Libamáj sushi 1db
1 400 HUF
Borjútatár „Vitello Tonnato“
3 400 HUF
Hideg libamáj zsírjával
3 700 HUF
Kolbászos lecsó piros lábasban
2 400 HUF
Fokhagymás tigrisrák chilis olajjal 12db
6 100 HUF
Fokhagymás tigrisrák chilis olajjal 6db
3 100 HUF
Levesek
Palócgulyás gyöngytyúkból
1 400 HUF
Marhahúsleves gazdagon, velős csontkarikával
1 400 HUF
Főételek
Rántott nyeles karaj petrezselymes burgonyával
3 700 HUF
Ökörpofa Retro
4 100 HUF
Borjúpaprikás tojásos galuskával
4 100 HUF
Szarvasfilé stroganoff módra, kacsamájjal
4 700 HUF
Supréme csirkemell téli zöldségekkel és marinált sült burgonyával
3 700 HUF
Kacsa ízelítő krumplis derelyével és lilakáposztakrémmel
4 400 HUF
Fogasfilé juhtúrós palacsintával és sült paprikakrémmel
4 700 HUF
Kolorádói prime ribeye steak bükkfán füstölve (50dkg)
14 100 HUF
Desszertek
Blaha Lujza szelet
1 100 HUF
Bizarr fagylalt ízelítő
1 100 HUF
Somlói tortácska érdekesen
1 100 HUF
Eszterházy tortácska
1 100 HUF
Házi fagylaltok
400 HUF
Sajt ízelítő magyar kézműves sajtokból, mustáros paradicsomlekvárral
2 700 HUF
Saláták
Friss bébi saláták dresszinggel és parmezánnal
1 400 HUF
Zelleres káposztasaláta marinált zellerrel
1 100 HUF
Mezögyáni uborkasaláta
1 100 HUF
Házi vegyes savanyúság
800 HUF