Étlap

A vendéglátás legfontosabb alapelvei ma is ugyanazok, mint régen: minőségi terméket kell megfelelő áron előállítani, stílusosan és kedéllyel felszolgálni, reális áron.
Üdvözli Önöket corporate cheféünk: Bíró Lajos executive chefünk: Varju Viktor és konyhafőnökeink: Domján Richárd és Danó Zoltán

Tapas
Kosár kenyér
300 HUF
Vaj sóval vagy só nélkül
300 HUF
Vászolyi friss sajt
1 400 HUF
Olívabogyó csipegető
1 400 HUF
Marinált paradicsom szárított paradicsommal
1 700 HUF
Kemencében sült cékla balzsamecettel
1 700 HUF
Lilahagyma - zöldpaprika (édes-erős)
400 HUF
Saját készítésű hideg vegyes ízelítő a séf kamrájából / dkg.
170 HUF
Előételek
Hortobágyi palacsinta
2 400 HUF
Libamáj sushi 3db
3 700 HUF
Libamáj sushi 1db
1 400 HUF
Bélszíntatár vászolyi krémsajttal gratinírozva
3 400 HUF
Hideg libamáj zsírjával
3 700 HUF
Kolbászos lecsó piros lábasban
2 400 HUF
Fokhagymás tigrisrák chilis olajjal 12db
6 100 HUF
Fokhagymás tigrisrák chilis olajjal 6db
3 100 HUF
Levesek
Fácánleves töltött derelyével
1 400 HUF
Tradicionális borjúgulyás
1 500 HUF
Tradicionális borjúgulyás gazdagon, fazékban
3 100 HUF
Főételek
Bock bécsi szelet spenótos burgonyapürével
3 400 HUF
Ökörpofa Retro
4 100 HUF
Kijevi csirkemell rizibizvel
3 400 HUF
Bélszín "Budapest" módra
5 400 HUF
Fogasfilé "Rác" módra
4 500 HUF
Borjúnyak "Hentes" módra
4 500 HUF
Desszertek
Bizarr fagylaltízelítő (dohány, libamáj, kolbász)
1 600 HUF
Méteres kalács
1 400 HUF
Eszterházy tortácska
1 400 HUF
Házi fagylaltok
400 HUF
Sajt ízelítő magyar kézműves sajtokból, mustáros paradicsomlekvárral
3 100 HUF
Saláták
Friss bébi saláták dresszinggel és parmezánnal
1 500 HUF
Mezögyáni uborkasaláta
900 HUF
Házi vegyes savanyúság
900 HUF