Étlap

A vendéglátás legfontosabb alapelvei ma is ugyanazok, mint régen: minőségi terméket kell megfelelő áron előállítani, stílusosan és kedéllyel felszolgálni, reális áron.
Üdvözli Önöket corporate cheféünk: Bíró Lajos executive chefünk: Varju Viktor és konyhafőnökeink: Domján Richárd és Danó Zoltán

Tapas
Kosár kenyér
400 HUF
Vaj sóval vagy só nélkül
300 HUF
Vászolyi friss sajt
1 400 HUF
Olívabogyó csipegető
1 400 HUF
Marinált paradicsom szárított paradicsommal
1 700 HUF
Kemencében sült cékla balzsamecettel
1 700 HUF
Lilahagyma - zöldpaprika (édes-erős)
400 HUF
Saját készítésű hideg vegyes ízelítő a séf kamrájából / dkg.
170 HUF
Előételek
Hortobágyi palacsinta
2 400 HUF
Libamáj sushi 3db
3 400 HUF
Libamáj sushi 1db
1 400 HUF
Lazactatár wasabis uborka dippel
3 100 HUF
Hideg libamáj zsírjával
3 700 HUF
Kolbászos lecsó piros lábasban
2 400 HUF
Fokhagymás tigrisrák chilis olajjal 6db
3 400 HUF
Levesek
Ököruszályleves eperlevéllel
1 400 HUF
Tradicionális lapály sertésgulyás
1 500 HUF
Tradicionális sertésgulyás füstölt csülökkel, fazékban
3 100 HUF
Főételek
Bock bécsi szelet tört burgonyával
3 400 HUF
Ökörpofa Retro
3 700 HUF
Kalla Kálmán paprikás csirkéje
3 700 HUF
Bélszín "Budapest" módra
6 300 HUF
Fogasfilé "Jurkovics" módra
4 700 HUF
Borjúsült "Jóasszony" módra
4 100 HUF
Desszertek
Bizarr fagylaltízelítő (dohány, libamáj, kolbász)
1 600 HUF
Mákos guba
1 400 HUF
Eszterházy tortácska
1 400 HUF
Régimódi Somlói galuska
1 400 HUF
Házi fagylaltok
400 HUF
Sajt ízelítő magyar kézműves sajtokból, mustáros paradicsomlekvárral
3 100 HUF
Saláták
Friss bébi saláták dresszinggel és parmezánnal
1 500 HUF
Mezögyáni uborkasaláta
900 HUF
Házi vegyes savanyúság
900 HUF